taliban til norge

Talibans delegasjon før lørdagens avreise fra Kabul. 1 day agoTaliban kommer til Norge for å forhandle For første gang siden de tok makten i Kabul på nytt sender Taliban en delegasjon til et vestlig land for å forhandle med aktivister og diplomater.


Pin On Military Heroes

5 hours agoOSLO BEIRUT VG Søndag skal Taliban gjennomføre sitt første møtet i vesten siden de tok over makten i Afghanistan.

. 1 day agoTaliban tok makta i Afghanistan. Norge har invitert representanter fra Taliban til Oslo 23. 4 hours agoTaliban på vej til Norge.

Her er Taliban-delegasjonen utenfor privatflyet som tar dem med til samtaler i Norge. Norge smisker med Taliban mener afghanere i Norge Nei til dialog med Taliban. Privat Snudd opp ned.

Hele møtet koster selvfølgelig endel millioner. Nå ser det ut til at det går bedre. En Taliban-delegation kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp til Afghanistan som trues af en humanitær katastrofe.

De er invitert til å komme allerede på søndag. Han omtaler nyheten om at Taliban kommer til Norge for å forhandle som spennende. Norges budskap til Taliban.

Verdens land har vært skeptiske til hvordan de skal håndtere situasjonen. Norge smisker med Taliban. Latest News and trending updates of world wide Headlines about Politics Entertainment Health Tech Sports Finance business Life style etc.

Dette har Taliban jobbet for å få til lenge sier Zahir Athari. Det skriver dagbladet VG. Taliban kom på døra måtte flykte frå landet.

Feks Oslo-avtalen mellom Israel og PalestinaPLO. Januar lander en delegasjon fra Taliban i Oslo opplyser Utenriksdepartementet i en pressemelding. Samtidig er flere kvinner blitt overfalt og arrestert i Afghanistan de siste dagene.

En delegation fra Taliban sidder netop nu i et privatfly med kurs mod Norge hvor de skal forhandle om nødhjælp. 1 day agoTaliban sender en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. På hjemmebane fortsetter arrestasjoner og forsvinninger.

1 day agoTaliban kommer til Oslo. Følg Oilers-Lillehammer og chat med vår reporter 00 Comments Bussene i Trondheim 00 Comments Opprøret i NTS fortsetter - krever omkamp om styreplassene 00 Comments. Januar holdt Talibans statsminister Mullah Mohammad Hassan Akhund pressekonferanse.

Bortsett fra den løpende dialogen i Qatar er dette det første offentlig bekreftede møtet jeg kjenner til utenfor Afghanistan sier han. Den vesle familien var trua av Taliban men fekk tilbud om å kome til Norge av norske styresmakter. Rundt 40 norsk-afghanere demonstrerte fredag utenfor Utenriksdepartementet.

Det er første gang det skjer siden bevegelsen tok makten i Afghanistan. Taliban sender en delegasjon til Norge. Det er første gang siden den islamistiske.

For mindre enn 20 minutter sidenSøndag 23. Her er Taliban på vei til Norge 00 Comments Ingenting av dette kommer til å ende godt 00 Comments Folk aner ikke hva som foregår her 00 Comments Direkte fra 16. 6 hours agoFor kort tid siden tok dette privatflyet av med Talibans delegasjon som er på vei mot Norge.

Norge har invitert representanter fra Taliban til Oslo 23. Ifølge avisen vil møtet vare i tre dager og det starter førstkommende. Taliban indstillede udstedelsen af pas kort tid efter at de gen.

- Taliban Norge er ingen medlemsorganisasjon. Det er VIPs fra hele verden som kommer til Norge for å ha samtaler med Taliban. Hassan jobba for dei norske styrkene i Afghanistan i åtte år.

Mina Rafiq beige jakke var blant de rundt 40 norsk-afghanerne som fredag ettermiddag demonstrerte utenfor Utenriksdepartementet. Muslimer flest vil ha terrorist Taliban til å styre i Afghanistan Post date. Før Taliban tok over hadde Muzhda og Saboor eit godt liv i hovudstaden Kabul.

En fjær i hatten for det norske. Taliban er i flyet på vei til Oslo. 1 day agoAllerede søndag kommer representanter fra Taliban til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater.

1 day agoAllerede søndag kommer representanter fra Taliban til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. Dette sier ikke at. Jeg bør likevel legge til at valget av Taliban-navnet for avisen selvfølgelig er inspirert av den afghanske Taliban-bevegelsen som er den eneste motstandsbevegelsen i verden som har greid å kaste ut amerikanerne fra landet sitt.

Taliban-krigere i Kabuls presidentpalass etter at de tok makten i landet 15. 1 day agoTil NTB sier Afghanistan-ekspert Kristian Berg Harpviken at behovet for dialog med Afghanistan er enormt. Zabi Karimi AP NTB Publisert.

Taliban vil styrke dialogen med Vesten når de besøker Norge. Det er en politisk stor fjær i hatten for fredsnasjonen Norge og føyer seg inn i rekken av andre høyprofilerte saker som Norge har vært vertskap for. Der ba han nok en gang om at land må anerkjenne Taliban.

Athari er kritisk til at Taliban får komme til Norge før de har vist at de respekterer menneskerettighetene ikke minst overfor kvinner i. Etter at de tok makten har Taliban ønsket seg anerkjennelse av verdenssamfunnet. Norge skal være vertsland for Taliban-regjeringens første besøk til Vesten.

Nå er de på vei til Norge i et privatfly. På søndag kommer Taliban til Norge. Norge vil ikke gi noen slik anerkjennelse til Taliban mens de er i Oslo.

Muzhda var advokat som mellom anna jobba mykje med menneskerettar og Saboor studerte også jus. Han er blant dei som har trygla om å. Han er fredsaktivist og har vært med på å arrangere markeringer i Oslo etter at Taliban kom til makten.

Siden har de hatt den.


Pin On Usa


Pin On Military


First She Survived An Assassination Attempt By The Taliban Then She Won A Nobel Peace Prize And Now Malala Yousafzai Is Education Girls Education Malala Fund


Pin On Tactical


Elisabeth Heier Food Cases Coffee Recipes Food


Pin On Military Heroes


Pin On No


Pin On Norge


Pin Pa Sunnfjord

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel